Onze mensen

Werken bij Right at Home is meer dan alleen een baan. Onze medewerkers willen werkelijk een verschil willen maken voor de mensen die zij ondersteunen. Het is onze taak hen daarop te selecteren, hen daarin te trainen en om te waarborgen dat onze zorgverleners altijd de juiste hulpmiddelen tot hun beschikking hebben. 
Zo werken wij samen aan de juiste ondersteuning en aan onze missie: het verbeteren en in stand houden van de kwaliteit van leven van onze cliënten.  

Om er zeker van te zijn dat onze medewerkers voldoen aan de hoogste normen, hanteren we een strenge werving- en selectieprocedure. Voordat wij zorgverleners aannemen binnen Right at Home en voordat wij hen in contact brengen met u en uw familie worden zij beoordeeld op: 

Alle medewerkers en zorgverleners van Right at Home zijn in het bezit van een VOG.

Right at Home Academie 

Een zorgverlener die voldoet aan onze strenge selectie-eisen en wordt aangenomen, start direct met een interne opleiding. Deze uitgebreide training maakt hen vertrouwd met onze specifieke aanpak en procedures. Ons opleidingsprogramma biedt vervolgens permanente educatie voor al onze zorgverleners. 

Dit gespecialiseerde en continue opleidingstraject waarborgt dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen in hun werk en blijvend voldoen aan de hoge normen van Right at Home.

 Right at Home hebben we ingeschakeld om te helpen met de medicatie voor mijn 83-jarige vader, omdat hij alleen woont. Iedereen die niet in de buurt van zijn ouders woont weet het; het valt niet mee als je niet weet hoe het met je vader gaat. Het was een grote opluchting toen Right at Home een oogje in het zeil ging houden en ons regelmatig op de hoogte bracht. De zorgverlener was betrouwbaar, zorgzaam en vriendelijk.

Mr. Heineman