Persoonlijke verzorging en ondersteuning

Persoonlijke hygiëne is belangrijk voor uw gezondheid en uw gevoel van welzijn. Daarom ondersteunen wij u graag als dat nodig is. Juist op het gebied van persoonlijke verzorging. Right at Home biedt verschillende diensten als het gaat om persoonlijke verzorging en ondersteuning, zoals hulp bij:

Dankzij de afspraken, die zijn vastgelegd in het Zorgplan op Maat, weet uw persoonlijke zorgverlener precies wat uw dagelijkse routine en persoonlijke voorkeur is. Onze zorgverleners kennen ook de juiste technieken om tijdens de persoonlijke verzorging op een veilige wijze fysieke ondersteuning te kunnen bieden.

Meer of andere ondersteuning

Heeft u meer of andere zorg of ondersteuning nodig? Right at Home Nederland biedt ook hulp bij

Om welke dienstverlening het ook gaat; het is altijd onze missie om uw kwaliteit van leven te behouden of zelfs te verbeteren. 

 

 Ik wil Right at Home bedanken voor de hulp bij het verzorgen van mijn oma nadat ze was gevallen en haar teen had gebroken.  Ze had een zorgverlener die Myra heette. Myra was attent, zorgzaam en professioneel en heeft prima voor mijn oma gezorgd toen deze dat niet zelf kon. Right at Home bedankt.

J. Domalewski